Over ons

Het Huis van het Kind  Sint-Gillis-Waas is een samenwerkingsverband van verschillende partners die zich elke dag inzetten voor kinderen, jongeren, zwangeren, ouders en grootouders in onze gemeente. 

Wie zijn we, wat doen we?

Het Huis van het Kind heeft diverse partners die samenwerken om jou en je gezin te ondersteunen. Enkele partners, zoals het consultatiebureau, de Kinderopvangdienst Gezinsbond vzw en Ferm Kinderopvang, hebben een vaste locatie in het Welzijnshuis/Huis van het Kind.

Anderen, zoals de zitdag Groeipakket, het spreekuur voor ouders of Drugpunt Waas, zijn beschikbaar op afspraak in het Welzijnshuis/Huis van het Kind.

Daarnaast hebben we een groot aantal partners, waaronder de bibliotheek, diensten Jeugd en Onderwijs, de Gezinsbond, centra voor leerlingenbegeleiding, CM gezondheidsfonds, Familiehulp Kraamzorg, politie Waasland-Noord, Logo Waasland, Preventiepunt Waasland Noord-Oost, en meer, die jou en je gezin ondersteunen vanuit hun eigen locaties of via een specifiek aanbod voor kinderen, tieners en ouders.

Onze missie

Het Huis van het Kind wil het welbevinden van alle ouders, kinderen en jongeren bevorderen door de krachten van alle partners die zich voor hen inzetten te bundelen in een sterk en open netwerk.

Huis van het Kind
Sint-Gillis-Waas

Zwanenhoekstraat 1A
9170 Sint-Gillis-Waas

Contactgegevens